ВРАБОТУВАЊЕ

 
Приватната здравствена установа "Прим. Д-р Самарџиски" - ординација по општа медицина со биохемиска лабораторија и специјалистичка ординација по интерна медицина во Штип, има потреба од вработување на доктор на медицина за работа во матична ординација. Предност имаат лицата со работно искуство од 3 до 5 години. • Услови:


  -Завршенo високо образование - доктор на медицина со лиценца за работа
  -Одлично познавање на работа со компјутери
  -Познавање на англиски јазик
  -Ентузијазам, проактивност и желба за напредување во ПЗЗ


  Секој заинтересиран кандидат може да добие повеќе информации во просториите на нашата ординација, на телефонскиот број 070/210-843 или преку е-маил контакт.